Iggy Azalea the famous female rap star's a cute and beautiful woman as well. She doesn't like to hide her sexy body that make her more popular. - Iggy Azalea az egyik legismertebb női rap előadó, aki a külsejét tekintve sem panaszkodhat.

A szexi énekesnő nem rejtegeti formás alakját, így némelyik képét kénytelen leszek felnőtt galériába tenni, amit szintén megosztok majd nagykorú látogatóimmal.

A 2013-as amszterdami MTV Video Music Awards gálán viselt elegáns és szexi öltözéke alatt például viselt fehérneműt, de mivel az nem látszik ezen a képen sem, így a művésznő megmutatta azt a közönségnek. Ennek ellenére nem fér itt el az a kép sem, mivel a bugyi elég nagy felületet hagyott szabadon az intim területen.

Az előző képen is látható volt, hogy Iggy Azalea Miley Cyrusszal versenyezve, szereti pajkosan öltögetni a nyelvét, ehhez ráadásul a twerking sem áll távol tőle, amit gyakran bemutat a fellépésein.

Iggy Azalea láthatóan kedveli a nyelvöltögetést, hiszen arról még viszonylag szolid öltözékében sem hajlandó lemondani.

A végére hagyott videóklipben, ahol a Down South című számát adja elő Bowery Ballroom színpadán, Iggy Azalea felvonultatja a fentiekben bemutatott képességeit, és nem mellékesen megismerhetitek fő tevékenysége, azaz rapelés közben is.